Untitled
25 sep 2015
week 119: 18 t/m 24 september

Op 18 september hebben Laura en ik Bas naar de Peuterspeelzaal gebracht. Daarna hebben Laura en ik boodschappen gedaan. Laura mocht zelf lopen en hoefde voor het eerst niet in het winkelwagentje, maar ze liep steeds een andere gang in, dus dat was niet zo’n succes. Mark, Laura en ik zijn Bas weer op gaan halen. ’s Middags hebben Bas en Laura fijn in de tuin gespeeld.
Op 19 september zijn Laura en ik met tante Willeke op pad geweest. We hebben kleren voor Laura en mij en cadeautjes voor Elines verjaardag gekocht en we hebben boodschappen gedaan. Daarna zijn we bij tante Willeke gaan lunchen. Toen Bas en Laura aan het avondeten zaten, kwam oma Van Mierlo om op te passen, omdat Mark en ik een etentje hadden. Bas en Laura hebben fijn nog even met oma gespeeld en zijn daarna lief gaan slapen.
Mark, Bas en Laura zijn op 20 september bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest, toen ik aan het sporten was. ’s Middags zijn we naar het verjaardagsfeestje van Eline geweest. Bas en Laura hebben fijn gespeeld en we hebben gezellig met zijn allen frietjes gegeten. Bas en Laura waren fijn in bad aan het spelen, toen Bas ineens riep: “Mama, Laura poept in bad!!”…
Op 21 september zijn we met de trein naar Naturalis in Leiden geweest. Ik was bang dat Bas en Laura er misschien nog wat te klein voor zouden zijn, maar ze hebben zich prima vermaakt! Er was veel te zien, er waren veel spelletjes, tablets en informatiezuilen waar ze op knopjes konden drukken ;-), knuffeldieren die ze konden “voeren” enz. Op de terugweg hadden we vertraging en we waren pas om 18.30 uur op het station in Deurne. We zijn naar het pannenkoekenhuis in Beek en Donk gereden en daar hebben we nog lekker pannenkoeken gegeten. Bas en Laura zijn heel lief geweest vandaag, alleen bij het pannenkoekenrestaurant merkten we dat ze toch wel moe waren.
Laura en ik hebben Bas op 22 september naar de Peuterspeelzaal gebracht. ’s Middags is Laura met mij mee boodschappen gaan doen en daarna zijn we naar tante Monique geweest, die vandaag jarig was. Bas en Laura hebben fijn gespeeld.
Op 23 september moest Mark een cursus geven en hadden Bas en ik het eerste uitstapje van Kinderspel Houtenhoek. Oma Van Aerle, tante Maartje en Eline kwamen in huis om op Laura te passen. Laura is heel lief geweest en ze heeft fijn gespeeld! Toen we aan het eten waren, is ze aan tafel in slaap gevallen… Na het eten heeft ze nog even in bad gespeeld en daarna is ze lief gaan slapen.
Op 24 september zijn Bas en Laura met Mark mee boodschappen gaan doen. ’s Avonds hebben Bas en Laura een koptelefoon gekregen. Nu hebben ze ’s morgens geen last meer van elkaars filmpjes (ze kijken vaak bij ons op bed op de telefoon naar Youtube; Laura op die van mij naar Peppa Pig of Little people en Bas op die van Mark naar treinen of hij doet een spelletje). En wij hebben geen last van het geluid van de keyboards ;-).








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative